• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 250 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 220 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 5 gramai mielių (sausos)
  • 200 gramų sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus išsijoti ir suberti į dubenį kartu su mielėmis, druska ir pipirais. Išmaišyti.
    Tada po vieną įmušti kiaušinius.
    Atskirai sumaišyti vyną su aliejumi ir iš lėto supilti į miltų masę. Gerai išmaišyti.
    Kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais.
    Sūrį sutarkuoti.
    Sūrį ir kumpį sudėti į tešlą ir išmaišyti.
    Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą kepimo formą.
    Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 45 min.

Autorius: Vanda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 250 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 220 gramų kvietinių miltų
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 5 gramai mielių (sausos)
  • 200 gramų sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus išsijoti ir suberti į dubenį kartu su mielėmis, druska ir pipirais. Išmaišyti.
    Tada po vieną įmušti kiaušinius.
    Atskirai sumaišyti vyną su aliejumi ir iš lėto supilti į miltų masę. Gerai išmaišyti.
    Kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais.
    Sūrį sutarkuoti.
    Sūrį ir kumpį sudėti į tešlą ir išmaišyti.
    Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą kepimo formą.
    Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 45 min.

Autorius: Vanda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų