Iš vakaro apmerkti virintu vandeniu miežius ir palikti juos nakčiai, kad išbrinktų. Ant rytojaus juos sumalti, geriausia du kartus, kad vientisa masė būtų, sudėti likusius ingredientus, viską sumaišyti, padarius kukulį apvolioti jį džiūvesėliuose ir dėti tik į gerai įkaitintą keptuvę ir kepti. Patikėkit, labai skanu:) Skanaus!
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai krakmolo
500 gramų miežių
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
3 valgomieji šaukštai majonezo
2 valgomieji šaukštai manų kruopų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš vakaro apmerkti virintu vandeniu miežius ir palikti juos nakčiai, kad išbrinktų. Ant rytojaus juos sumalti, geriausia du kartus, kad vientisa masė būtų, sudėti likusius ingredientus, viską sumaišyti, padarius kukulį apvolioti jį džiūvesėliuose ir dėti tik į gerai įkaitintą keptuvę ir kepti. Patikėkit, labai skanu:) Skanaus!