Cukrų ištrinti su sviestu, įmušti kiaušinius, suberti miltus. Išmaišyti. Razinas išmirkyti rome ir suberti į tešlą, išmaišyti. Iš tešlos suformuoti kamuoliukus, kuriuos sudėti į sviestu pateptą kepimo skardą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje iki auksinės spalvos. Iškeptus, atvėsusius sausainėlius pabarstyti cukraus pudra.
Autorius: Janė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
125 gramai sviesto
2 valgomieji šaukštai razinų
2/5 stiklinės romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų ištrinti su sviestu, įmušti kiaušinius, suberti miltus. Išmaišyti. Razinas išmirkyti rome ir suberti į tešlą, išmaišyti. Iš tešlos suformuoti kamuoliukus, kuriuos sudėti į sviestu pateptą kepimo skardą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje iki auksinės spalvos. Iškeptus, atvėsusius sausainėlius pabarstyti cukraus pudra.