Išmaišome viename dubenyje kepimo miltelius, miltus, 0,75 stiklinės cukraus, aguonas ir druską. Į dubenį su biriais produktais sudedame grietinėlės sūrį ir viską gerai išminkome. Atskirame dubenyje sumaišome kiaušinius, aliejų, pieną, 2 šaukštus citrinos sulčių ir citrinos žievelę. Tuomet gautą kiaušinių, pieno bei aliejaus masę supilame į dubenį su sūrio bei birių produktų mišiniu ir viską gerai išmaišome. Gautą tešlą paskirstome į keksiukų formeles ir kepame apie 15-17 min. 180 laipsnių temperatūroje. Glazūrai sumaišome 2 šaukštus citrinų sulčių su 2 šaukštais cukraus ir gauta mase aptepame keksiukus. Skanaus.
Išmaišome viename dubenyje kepimo miltelius, miltus, 0,75 stiklinės cukraus, aguonas ir druską. Į dubenį su biriais produktais sudedame grietinėlės sūrį ir viską gerai išminkome. Atskirame dubenyje sumaišome kiaušinius, aliejų, pieną, 2 šaukštus citrinos sulčių ir citrinos žievelę. Tuomet gautą kiaušinių, pieno bei aliejaus masę supilame į dubenį su sūrio bei birių produktų mišiniu ir viską gerai išmaišome. Gautą tešlą paskirstome į keksiukų formeles ir kepame apie 15-17 min. 180 laipsnių temperatūroje. Glazūrai sumaišome 2 šaukštus citrinų sulčių su 2 šaukštais cukraus ir gauta mase aptepame keksiukus. Skanaus.