PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į pasūdytą verdantį vandenį įpilame truputį aliejaus, suberiame makaronus, kuriuos nuolat pamaišome. Išvirusius makaronus supilame į kiaurasamtį bei perpilame šaltu vandeniu.
Vištos krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėmis. Išimame sėklas iš čili pipiro, paprikos ir juos susmulkiname, nuluptą svogūną supjaustome kubeliais, česnaką sukapojame. Nuplautus pievagrybius supjaustome griežinėliais.
Įkaitiname keptuvėje aliejų, sudedame vištieną ir ją kepame kol pabals. Kitoje keptuvėje ištirpdome sviestą, sudedame svogūnus, česnakus ir papriką. Kepame, kol svogūnai pagelsta.
Įkaitiname orkaitę iki 175 C.
Į didelį kepimo indą, išteptą aliejumi, sudedame makaronus, vištieną, pievagrybius, čili pipirus, supilame padažą su svogūnais, sudedame susmulkintą salierą, sutrintus konservuotus pomidorus, tarkuotą sūrį, įpilame sultinio, pagardiname druska ir pipirais bei viską gerai išmaišome.
Kepame orkaitėje apie 20 min.