• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilui reikės:

    2 šaukštelių kaparėlių
    80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
    2 lauro lapų
    6 šaukštų alyvuogių aliejaus
    2 šaukštų citrinų sulčių
    1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
    čiobrelių
    6 ančiuvių

    Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
    Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų