Bulvės išverdamos, sumalamos kartu su varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 4 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas ir išplakti baltymai. Iš tešlos daromi voleliai, supjaustomi ir išverdami pasūdytame vandenyje. Iškilę į paviršių išgriebiami kiaurasamčiu. Tiekiami užpilti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais.
Autorius: Sonata
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
3 valgomieji šaukštai krakmolo
4 vienetai kiaušinių
8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
600 gramų varškės
šiek tiek druskos
7 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės išverdamos, sumalamos kartu su varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 4 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas ir išplakti baltymai. Iš tešlos daromi voleliai, supjaustomi ir išverdami pasūdytame vandenyje. Iškilę į paviršių išgriebiami kiaurasamčiu. Tiekiami užpilti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais.