Sudedame 400 g gretinės į didesnį dubenėlį. Perpjauname citriną į 2 dalis (viena dalis turi būti didesnė nei kita). Iš didesnės citrinos puselės išspaudžiame sultis ant grietinės. Į grietinę ir citrinos sultis sudedame 6 šaukštelius cukraus. Supjaustome braškes geriausia skiltelėmis. Paimame apatinį biskvito lapą, užpilame bei sulyginame kremą, uždedame uogų (3 foto). Uždedame kitą lapą ir vėl dedame uogas. Ant trečio lapo užpilame kremo, papuošiame braškėmis ir aptepame kremu kraštus. Pagaminus tortą 10-15 min. padedame į šaldiklį, po to maždaug 3 valandoms dedame į šaldytuvą. Skanaus!!!
Autorius: Ieva
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
6 arbatiniai šaukšteliai cukraus
šiek tiek braškių
400 gramų grietinės
3 vienetai biskvitų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudedame 400 g gretinės į didesnį dubenėlį. Perpjauname citriną į 2 dalis (viena dalis turi būti didesnė nei kita). Iš didesnės citrinos puselės išspaudžiame sultis ant grietinės. Į grietinę ir citrinos sultis sudedame 6 šaukštelius cukraus. Supjaustome braškes geriausia skiltelėmis. Paimame apatinį biskvito lapą, užpilame bei sulyginame kremą, uždedame uogų (3 foto). Uždedame kitą lapą ir vėl dedame uogas. Ant trečio lapo užpilame kremo, papuošiame braškėmis ir aptepame kremu kraštus. Pagaminus tortą 10-15 min. padedame į šaldiklį, po to maždaug 3 valandoms dedame į šaldytuvą. Skanaus!!!