Užkaisti pieną, įpilti grietinėlę, ir šiek tiek pakaitinti. Supilti želė iš pakelio ir maišyti, kol ištirps, bet neleisti užvirti. Nukelti nuo ugnies, perkošti ir išpilstyti į norimas formeles. Leisti ataušti ir palikti šaldytuve stingti. Padažu, t.y. trintomis braškėmis su cukrumi, užpilti sustingusią panna cotta. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
200 mililitrų pieno
200 mililitrų grietinėlės (riebi)
šiek tiek braškių (trintos su cukrumi)
1 vienetas želės (braškių, pakeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užkaisti pieną, įpilti grietinėlę, ir šiek tiek pakaitinti. Supilti želė iš pakelio ir maišyti, kol ištirps, bet neleisti užvirti. Nukelti nuo ugnies, perkošti ir išpilstyti į norimas formeles. Leisti ataušti ir palikti šaldytuve stingti. Padažu, t.y. trintomis braškėmis su cukrumi, užpilti sustingusią panna cotta. Skanaus!