Kiaulienos kauliukus paverdame apie 30 min. vandenyje, tuomet sudedame sutarkuotą burokėlį, sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytas bulves, sudedame prieskonius, susmulkintą svogūną ir paverdame apie 15 min. sudedame konservuotas pupeles ir dar paverdame apie 10 min. Baigus virti sudedame susmulkintą česnaką ir pagal skonį įpilame Volčesterio padažo. Pagardiname grietine. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
200 gramų kiaulienos (kauliukai)
200 gramų konservuotų pupelių
šiek tiek druskos
0.5 vieneto burokėlių
šiek tiek vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos kauliukus paverdame apie 30 min. vandenyje, tuomet sudedame sutarkuotą burokėlį, sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytas bulves, sudedame prieskonius, susmulkintą svogūną ir paverdame apie 15 min. sudedame konservuotas pupeles ir dar paverdame apie 10 min. Baigus virti sudedame susmulkintą česnaką ir pagal skonį įpilame Volčesterio padažo. Pagardiname grietine. Skanaus.