• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulienos (kauliukai)
  • 200 gramų konservuotų pupelių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto burokėlių
  • šiek tiek vorčesterio padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos kauliukus paverdame apie 30 min. vandenyje, tuomet sudedame sutarkuotą burokėlį, sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytas bulves, sudedame prieskonius, susmulkintą svogūną ir paverdame apie 15 min. sudedame konservuotas pupeles ir dar paverdame apie 10 min. Baigus virti sudedame susmulkintą česnaką ir pagal skonį įpilame Volčesterio padažo. Pagardiname grietine. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulienos (kauliukai)
  • 200 gramų konservuotų pupelių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto burokėlių
  • šiek tiek vorčesterio padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos kauliukus paverdame apie 30 min. vandenyje, tuomet sudedame sutarkuotą burokėlį, sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytas bulves, sudedame prieskonius, susmulkintą svogūną ir paverdame apie 15 min. sudedame konservuotas pupeles ir dar paverdame apie 10 min. Baigus virti sudedame susmulkintą česnaką ir pagal skonį įpilame Volčesterio padažo. Pagardiname grietine. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų