INGREDIENTAI:
- 140 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių (dideli)
- 190 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1.5 arbatinio šaukštelio arbatos (Matcha arbatos milteliai)
- 80 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ištirpinti. Šokoladą sutrupinti ir ištirpinti virš garų ar karšto
vandens vonelėje. Cukrų ir kiaušinius išplakti iki baltos masės. Įsijoti
miltus, sumaišytus su kepimo miteliais, druska. Supilti ištirpintą ir atvėsusį
sviestą, išmaišyti. Trečdalį tešlos įdėti į kitą indą, suberti matcha arbatos
miltelius ir išmaišyti. Į likusius 2/3 tešlos supilti šokoladą.
Pusę baltos tešlos sudėti kepimo indą, užpilti arbatine tešla ir vėl
užkloti likusia balta tešla. Kepti 180 laipsnių
įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.
Autorius: http://forelle.blogas.lt