Į puodą sudėti kubeliais pjaustytus kiaušinius, bulves, agurkus, ridikėlius, dešrą, smulkintus svogūnėlius ir žalumynus. Užpilti viską kefyru, pasūdyti, įpilti truputį citrinos sulčių ir šiek tiek virinto šalto vandens. Atšaldyti. Skanaus.
Autorius: Ingrita
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
3 vienetai bulvių (virtos)
1 vienetas citrinų
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
1 litras kefyro
50 gramų dešros (virta)
šiek tiek druskos
3 vienetai ridikėlių
1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą sudėti kubeliais pjaustytus kiaušinius, bulves, agurkus, ridikėlius, dešrą, smulkintus svogūnėlius ir žalumynus. Užpilti viską kefyru, pasūdyti, įpilti truputį citrinos sulčių ir šiek tiek virinto šalto vandens. Atšaldyti. Skanaus.