REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (švieži)
- šiek tiek krapų (kapoti)
- 280 gramų rūgštynių (konservuotos)
- 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 1 litras rūgpienio
- šiek tiek druskos
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus supjaustyti smulkiai arba sutarkuoti burokine tarka, svogūnų laiškus ir krapus susmulkinti.
Viską sudėti į puodą, supilti rūgpienį, kefyrą, įdėti druskos, gerai išmaišyti.
Sudėti susmulkintus virtus kiaušinius, dar kartą atsargiai išmaišyti (arba patiekiant įdėti kiaušinio skiltelę). Šiek tiek palaikyti šaldytuve, patiekti šaltą.
Galima valgyti su virtomis ar virtomis- apkeptomis bulvėmis.
Gaivi vasariška sriuba!
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (švieži)
- šiek tiek krapų (kapoti)
- 280 gramų rūgštynių (konservuotos)
- 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 1 litras rūgpienio
- šiek tiek druskos
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus supjaustyti smulkiai arba sutarkuoti burokine tarka, svogūnų laiškus ir krapus susmulkinti.
Viską sudėti į puodą, supilti rūgpienį, kefyrą, įdėti druskos, gerai išmaišyti.
Sudėti susmulkintus virtus kiaušinius, dar kartą atsargiai išmaišyti (arba patiekiant įdėti kiaušinio skiltelę). Šiek tiek palaikyti šaldytuve, patiekti šaltą.
Galima valgyti su virtomis ar virtomis- apkeptomis bulvėmis.
Gaivi vasariška sriuba!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą