• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (švieži)
  • šiek tiek krapų (kapoti)
  • 280 gramų rūgštynių (konservuotos)
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 1 litras rūgpienio
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus supjaustyti smulkiai arba sutarkuoti burokine tarka, svogūnų laiškus ir krapus susmulkinti.

    Viską sudėti į puodą, supilti rūgpienį, kefyrą, įdėti druskos, gerai išmaišyti.

    Sudėti susmulkintus virtus kiaušinius, dar kartą atsargiai išmaišyti (arba patiekiant įdėti kiaušinio skiltelę). Šiek tiek palaikyti šaldytuve, patiekti šaltą.

    Galima valgyti su virtomis ar virtomis- apkeptomis bulvėmis.

    Gaivi vasariška sriuba!

Autorius: Lillita

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (švieži)
  • šiek tiek krapų (kapoti)
  • 280 gramų rūgštynių (konservuotos)
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 1 litras rūgpienio
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus supjaustyti smulkiai arba sutarkuoti burokine tarka, svogūnų laiškus ir krapus susmulkinti.

    Viską sudėti į puodą, supilti rūgpienį, kefyrą, įdėti druskos, gerai išmaišyti.

    Sudėti susmulkintus virtus kiaušinius, dar kartą atsargiai išmaišyti (arba patiekiant įdėti kiaušinio skiltelę). Šiek tiek palaikyti šaldytuve, patiekti šaltą.

    Galima valgyti su virtomis ar virtomis- apkeptomis bulvėmis.

    Gaivi vasariška sriuba!

Autorius: Lillita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų