INGREDIENTAI:
- 2 vienetai avokadų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas mangų
- 1 arbatinis šaukštelis medaus (skystas)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 175 gramai vištiena (rūkyta)
- 2 arbatiniai šaukšteliai acto (obuolių)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 50 gramų burokėlių (virti, smulkiai pjaustyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avokadų minkštimą ir mangą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Paruoškite padažą iš aliejaus, garstyčių, medaus, acto, prieskonių ir šlakelio citrinų sulčių. Į salotinę su avokadais ir mangais sukrėskite burokėlius, pjaustytą vištieną ir apliekite padažu.
REKLAMA