• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas avienos
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
    Susmulkinkite svogūną, česnaką, krapus ir svogūno laiškus.
    Mėsą sumaišykite su prieskoniais ir žalumynais bei svogūnais ir česnakais.
    Laikykite šaldytuve apie 24 valandas.
    Kepkite šašlykinėje, virš įkaitusių žarijų.

Autorius: Alicija

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas avienos
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
    Susmulkinkite svogūną, česnaką, krapus ir svogūno laiškus.
    Mėsą sumaišykite su prieskoniais ir žalumynais bei svogūnais ir česnakais.
    Laikykite šaldytuve apie 24 valandas.
    Kepkite šašlykinėje, virš įkaitusių žarijų.

Autorius: Alicija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų