Avieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Susmulkinkite svogūną, česnaką, krapus ir svogūno laiškus. Mėsą sumaišykite su prieskoniais ir žalumynais bei svogūnais ir česnakais. Laikykite šaldytuve apie 24 valandas. Kepkite šašlykinėje, virš įkaitusių žarijų.
Autorius: Alicija
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 sauja krapų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
1 kilogramas avienos
1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Susmulkinkite svogūną, česnaką, krapus ir svogūno laiškus. Mėsą sumaišykite su prieskoniais ir žalumynais bei svogūnais ir česnakais. Laikykite šaldytuve apie 24 valandas. Kepkite šašlykinėje, virš įkaitusių žarijų.