Supjaustome pekino kopūstą, pomidorą, baklažaną, viską sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Supjaustome svogūnus ir juos apkepiname keptuvėj. Kai svogūnai daugmaž įgaus aukso spalvą, sudedame ir kukūruzus, viską apkepiname ant nedidėles ugnies ir įdedame į bendrą puodą. Verdame dar 10-15 min. Tada įberiame pagal skonį čili pipirų. Prieš patiekiant sudedame šaldytas lukštentas mažąsias krevetes, pagardiname petražolėmis ir grietinėle. Skanaus.
P.S. Nerekomenduoju vietoje grietinėlės dėti grietinę.
Supjaustome pekino kopūstą, pomidorą, baklažaną, viską sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Supjaustome svogūnus ir juos apkepiname keptuvėj. Kai svogūnai daugmaž įgaus aukso spalvą, sudedame ir kukūruzus, viską apkepiname ant nedidėles ugnies ir įdedame į bendrą puodą. Verdame dar 10-15 min. Tada įberiame pagal skonį čili pipirų. Prieš patiekiant sudedame šaldytas lukštentas mažąsias krevetes, pagardiname petražolėmis ir grietinėle. Skanaus.
P.S. Nerekomenduoju vietoje grietinėlės dėti grietinę.