• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų baklažanų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 30 gramų svogūnų (kepti)
  • 80 gramų konservuotų kukurūzų
  • 800 mililitrų vandens
  • šiek tiek grietinėlės
  • 100 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek čili pipirų
  • 200 gramų pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome pekino kopūstą, pomidorą, baklažaną, viską sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Supjaustome svogūnus ir juos apkepiname keptuvėj. Kai svogūnai daugmaž įgaus aukso spalvą, sudedame ir kukūruzus, viską apkepiname ant nedidėles ugnies ir įdedame į bendrą puodą. Verdame dar 10-15 min. Tada įberiame pagal skonį čili pipirų. Prieš patiekiant sudedame šaldytas lukštentas mažąsias krevetes, pagardiname petražolėmis ir grietinėle.
    Skanaus.

    P.S. Nerekomenduoju vietoje grietinėlės dėti grietinę.

Autorius: Andrius

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų baklažanų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 30 gramų svogūnų (kepti)
  • 80 gramų konservuotų kukurūzų
  • 800 mililitrų vandens
  • šiek tiek grietinėlės
  • 100 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek čili pipirų
  • 200 gramų pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome pekino kopūstą, pomidorą, baklažaną, viską sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Supjaustome svogūnus ir juos apkepiname keptuvėj. Kai svogūnai daugmaž įgaus aukso spalvą, sudedame ir kukūruzus, viską apkepiname ant nedidėles ugnies ir įdedame į bendrą puodą. Verdame dar 10-15 min. Tada įberiame pagal skonį čili pipirų. Prieš patiekiant sudedame šaldytas lukštentas mažąsias krevetes, pagardiname petražolėmis ir grietinėle.
    Skanaus.

    P.S. Nerekomenduoju vietoje grietinėlės dėti grietinę.

Autorius: Andrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų