Chimichurri padažui sumaišykite viename dubenyje 2 šaukštus verdančio vandens su česnakų milteliais bei grūstais čili dribsniais ir palikite 3 min. Tuomet supilkite alyvuogių aliejų (pasilikite maždaug 1 šaukštą aliejaus sumuštiniams), raudonojo vyno actą, sudėkite smulkintas petražoles, raudonėlius, paskaninkite druska ir viską gerai sumaišykite. Perpjaukite bandeles per pusę ir paskrudinkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Įkaitinkite keptuvėje likusį aliejų ir pakepinkite dešreles. Patepkite bandeles pasigamintu padažu, dėkite karštas dešreles, ant dešrelių po griežinėlį sūrio, apibarstykite rūkytos paprikos milteliais ir patiekite šiltus su likusiu padažu dubenėlyje. Skanaus.
Chimichurri padažui sumaišykite viename dubenyje 2 šaukštus verdančio vandens su česnakų milteliais bei grūstais čili dribsniais ir palikite 3 min. Tuomet supilkite alyvuogių aliejų (pasilikite maždaug 1 šaukštą aliejaus sumuštiniams), raudonojo vyno actą, sudėkite smulkintas petražoles, raudonėlius, paskaninkite druska ir viską gerai sumaišykite. Perpjaukite bandeles per pusę ir paskrudinkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Įkaitinkite keptuvėje likusį aliejų ir pakepinkite dešreles. Patepkite bandeles pasigamintu padažu, dėkite karštas dešreles, ant dešrelių po griežinėlį sūrio, apibarstykite rūkytos paprikos milteliais ir patiekite šiltus su likusiu padažu dubenėlyje. Skanaus.