• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas česnakų (malti)
  • 1/5 arbatinio šaukštelio paprikų (rūkyta, malta)
  • 6 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus (nerafinuotas)
  • 4 vienetai dešrelių (kiaulienos, šviežios)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens (verdantis)
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto čili pipirų (dribsniai)
  • 4 vienetai bandelių
  • 2 valgomieji šaukštai raudonėlių (smulkinti)
  • 4 vienetai sūris (Provolone, griežinėliai)
  • 1/4 stiklinės vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Chimichurri padažui sumaišykite viename dubenyje 2 šaukštus verdančio vandens su česnakų milteliais bei grūstais čili dribsniais ir palikite 3 min.
    Tuomet supilkite alyvuogių aliejų (pasilikite maždaug 1 šaukštą aliejaus sumuštiniams), raudonojo vyno actą, sudėkite smulkintas petražoles, raudonėlius, paskaninkite druska ir viską gerai sumaišykite.
    Perpjaukite bandeles per pusę ir paskrudinkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Įkaitinkite keptuvėje likusį aliejų ir pakepinkite dešreles.
    Patepkite bandeles pasigamintu padažu, dėkite karštas dešreles, ant dešrelių po griežinėlį sūrio, apibarstykite rūkytos paprikos milteliais ir patiekite šiltus su likusiu padažu dubenėlyje.
    Skanaus.

Autorius: Adrija

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas česnakų (malti)
  • 1/5 arbatinio šaukštelio paprikų (rūkyta, malta)
  • 6 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus (nerafinuotas)
  • 4 vienetai dešrelių (kiaulienos, šviežios)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens (verdantis)
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto čili pipirų (dribsniai)
  • 4 vienetai bandelių
  • 2 valgomieji šaukštai raudonėlių (smulkinti)
  • 4 vienetai sūris (Provolone, griežinėliai)
  • 1/4 stiklinės vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Chimichurri padažui sumaišykite viename dubenyje 2 šaukštus verdančio vandens su česnakų milteliais bei grūstais čili dribsniais ir palikite 3 min.
    Tuomet supilkite alyvuogių aliejų (pasilikite maždaug 1 šaukštą aliejaus sumuštiniams), raudonojo vyno actą, sudėkite smulkintas petražoles, raudonėlius, paskaninkite druska ir viską gerai sumaišykite.
    Perpjaukite bandeles per pusę ir paskrudinkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Įkaitinkite keptuvėje likusį aliejų ir pakepinkite dešreles.
    Patepkite bandeles pasigamintu padažu, dėkite karštas dešreles, ant dešrelių po griežinėlį sūrio, apibarstykite rūkytos paprikos milteliais ir patiekite šiltus su likusiu padažu dubenėlyje.
    Skanaus.

Autorius: Adrija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų