Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais. Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti. Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti. Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.
Autorius: kulinarux
INGREDIENTAI:
100 gramų aviečių
2 vienetai česnakų
4 vienetai obuolių
200 gramų porų
2 vienetai antienos (krūtinėlė)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
100 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais. Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti. Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti. Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.