• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 150 gramų aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 125 gramai margarino
  • 50 gramų medaus (skystas)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 275 gramai kvietinių miltų
  • 50 gramų razinų
  • 1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abrikosus supjaustykite, sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite 1 val. pastovėti.
    Į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens.
    Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
    Iš miltų, margarino, kiaušinio bei medaus suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve.
    Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
    Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
    Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.
    Skanaus.

Autorius: Zita

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 150 gramų aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 125 gramai margarino
  • 50 gramų medaus (skystas)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 275 gramai kvietinių miltų
  • 50 gramų razinų
  • 1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abrikosus supjaustykite, sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite 1 val. pastovėti.
    Į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens.
    Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
    Iš miltų, margarino, kiaušinio bei medaus suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve.
    Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
    Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
    Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.
    Skanaus.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų