• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 sauja petražolių (šviežios)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 300 gramų spagečių
  • 200 gramų sūris (tepamas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų (švieži)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti faršą kaip kotletams, iš jo pagaminti mažus, apie 2,5 cm skersmens mėsos kukuliukus, juos sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti tol, kol kukuliai apskrus.
    Supjaustyti kubeliais svogūno galvas bei česnaką, viską sudėti į keptuvę ir kepti, kol viskas iškeps bei suminkštės.
    Tada sudėti tepamą sūrį ir petražoles su svogūnų laiškais.
    Viską dar truputį pakepti.
    Iškeptus kukulius sudėti į pasigamintą masę ir viską išmaišyti.
    Išvirti spageti, kukulius dėti ant spageti ir patiekti.
    Skanaus!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 sauja petražolių (šviežios)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 300 gramų spagečių
  • 200 gramų sūris (tepamas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų (švieži)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti faršą kaip kotletams, iš jo pagaminti mažus, apie 2,5 cm skersmens mėsos kukuliukus, juos sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti tol, kol kukuliai apskrus.
    Supjaustyti kubeliais svogūno galvas bei česnaką, viską sudėti į keptuvę ir kepti, kol viskas iškeps bei suminkštės.
    Tada sudėti tepamą sūrį ir petražoles su svogūnų laiškais.
    Viską dar truputį pakepti.
    Iškeptus kukulius sudėti į pasigamintą masę ir viską išmaišyti.
    Išvirti spageti, kukulius dėti ant spageti ir patiekti.
    Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų