Paruošti faršą kaip kotletams, iš jo pagaminti mažus, apie 2,5 cm skersmens mėsos kukuliukus, juos sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti tol, kol kukuliai apskrus. Supjaustyti kubeliais svogūno galvas bei česnaką, viską sudėti į keptuvę ir kepti, kol viskas iškeps bei suminkštės. Tada sudėti tepamą sūrį ir petražoles su svogūnų laiškais. Viską dar truputį pakepti. Iškeptus kukulius sudėti į pasigamintą masę ir viską išmaišyti. Išvirti spageti, kukulius dėti ant spageti ir patiekti. Skanaus!
Paruošti faršą kaip kotletams, iš jo pagaminti mažus, apie 2,5 cm skersmens mėsos kukuliukus, juos sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti tol, kol kukuliai apskrus. Supjaustyti kubeliais svogūno galvas bei česnaką, viską sudėti į keptuvę ir kepti, kol viskas iškeps bei suminkštės. Tada sudėti tepamą sūrį ir petražoles su svogūnų laiškais. Viską dar truputį pakepti. Iškeptus kukulius sudėti į pasigamintą masę ir viską išmaišyti. Išvirti spageti, kukulius dėti ant spageti ir patiekti. Skanaus!