• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtąjį savo sezoną kulinarinė TV3 pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ pasitinka gerokai atsinaujinusi. Prie laidos prisijungė profesionalus virtuvės šefas Reinaldas Janonis, neretai pristatomas maisto stilistu. Išskirtinės profesijos atstovo teigimu, kaip tik virtuvėje vyksta patys geriausi bei įdomiausi pokalbiai.

3

Ketvirtąjį savo sezoną kulinarinė TV3 pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ pasitinka gerokai atsinaujinusi. Prie laidos prisijungė profesionalus virtuvės šefas Reinaldas Janonis, neretai pristatomas maisto stilistu. Išskirtinės profesijos atstovo teigimu, kaip tik virtuvėje vyksta patys geriausi bei įdomiausi pokalbiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak laidos „Virtuvės istorijos“ kūrėjų, naujojo sezono laidose lankysis daugybė garsių Lietuvos žmonių, kurie be maisto gamybos kartu su žaviąja vedėja Sandra Daukšaite-Petrulėne aptars ypatingas akimirkas ar svarbius savo gyvenimo įvykius.

REKLAMA

„Maisto stilistas taupo žmonių, kurie dirba su reklama, filmuoja ar fotografuoja maistą, laiką. Aš viską padarau daug greičiau ir kokybiškiau. Pavyzdžiui, man reikia padaryti estetiškai gražią žalią mėsą – ją kažkaip gražiai įkomponuoti į bendrą dizainą. Reikia išmanyti apie kompoziciją, estetiką“, – apie neįprasto darbo specifiką pasakojo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

R. Janonio teigimu, tokios profesijos atstovu jis tapo visiškai netikėtai: „Tiesiog atsidūriau tinkamoje vietoje tinkamu metu, o vėliau atsirado visokių projektų, kuriuose manęs reikėdavo. Tai nėra vien meilė maistui – tu turi žinoti viską apie maistą: kas juo atsitinka įvairiomis sąlygomis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidoje „Vairtuvės istorijos“ R. Janonis užims kiek kitokias pareigas – ruoš maistą kartu su ryškiausiomis šalies žvaigždėmis jų pačių namuose. „Esu ir virtuvės šefas. Šioje laidoje aš gaminu, stengsimės kuo labiau nustebinti žmones. Noriu paprastai, greitai ir įdomiai pagaminti kažką skanaus“, – kalbėjo profesionalus virtuvės šefas.

REKLAMA

Pasakodamas apie jau ketvirtą sezoną skaičiuosiantį projektą, R. Janonis pabrėžė, jog patys įdomiausi pokalbiai gimsta virtuvėje. „Juk geriausi pokalbiai ir vyksta virtuvėje, joje lengviausia bendrauti. Jei jau nėra apie ką kalbėtis, virtuvėje bent galima pasikalbėti apie tai, ką mėgsti valgyti ir gaminti“, – juokėsi vyras.

REKLAMA

Naujame laidos sezone maisto gaminimu užsiims jau ne tik profesionalūs šefai – prie puodų stos ir pati laidos vedėja S. Daukšaitė-Petrulėnė. Čia jos lauks sudėtinga užduotis – pagaminti valgį keturių asmenų šeimai už vos dešimt eurų. Tematika kas kartą keisis, tačiau užduotis liks ta pati – išleidžiant mažai, pagaminti skaniai ir išradingai.

Jau šią savaitę per TV3 startuojantis net ketvirtasis laidos „Virtuvės istorijos“ sezonas žada daugybę gyvenimiškų istorijų, smagių netikėtumų, kulinarinių patarimų ir gardžių valgių receptų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų