Ingredientai: 1.5 kg. bulvių, 2 svogūnų, 3 šaukštų aliejaus, druskos, pipirų, kiaušinio, pieno (apie litrą, o gal ir daugiau, masė turi būti lieso kefyro konsistencijos)
Sutarkuoti bulves ir svogūnus, suberti druską, pipirus, kas mėgsta galima įdėti lauro lapą, pilti išplaktą kiaušinį ir gerai išmaišius supilti verdanti pieną.
Kepimo formą ištepti aliejumi ir supilti masę. Kepti virš valandos 180 C. orkaitėje. Kepimo laikas labai priklausys nuo formos dydžio. Geriausia kepti aukštesnėje formoje ar kepimo inde, košė bus puresnė, jei kepsite žemesnėje kepimo laikas trumpės.
Tikrinti mediniu smeigtuku ar iškepę. Valgyti su grietinės ir spirgučių padažu.
Skanaus!
Šaltinis: Skanus gyvenimas