TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir ypatingas laidos svečias Emanuelis Ryklys pademonstruos, kad su kava galima pasigaminti įvairiausių patiekalų – ir ryžių pudingą, ir bulvių košę, ir net mėsos patiekalus.
Kavos ekspertas, kavos baro įkūrėjas ir knygos „Tebūnie kava“ autorius – Emanuelis Ryklys apie kavą žino viską. Savo žiniomis ir praktiniais patarimais jis pasidalins ir su laidos „La Maistas“ šefais bei žiūrovais.
Ryžių pudingas su kreminiu sūriu ir kava
Virtuvės šefas Tomas Rimydis šį ryžių pudingą vadina tobulu pasirinkimu. Originalus desertas - ryžių pudingas su kreminiu sūriu ir kava. Sodrus skonis, puiki tekstūra ir ne per saldus desertas maloniai nustebins kiekvieną.
Receptą žiūrėkite:
Tiramisu dip'as
Vyliaus Blauzdavičiaus tiramisu sužavės nuo pirmojo kąsnio. Jei mėgstate tiramisu desertą, bet vis pritrūksta laiko ar atrodo sudėtinga pagaminti, šis tiramisu kremas puikiai tiks, kai norisi kažko skanaus ir greito. Ar net kai pastebite, jog ant stalo dar trūksta deserto. Šis desertas pagaminamas per 10 minučių, atrodo originaliai, o ir skonis tobulas!
Receptą žiūrėkite:
Kepti šonkauliukai su kavos nata
Dar vienas receptas su kava: puikūs, nuostabiai kvepiantys ir itin gardžiai atrodantys šonkauliukai su puikia kavos nata. Jei turite laiko, rekomenduojama kurį laiką šonkauliukus palikti pasimarinuoti gerai įtrynus su prieskoniais. Patiks visiems šonkauliukų mėgėjams, nes jų mėsytė iškepa sultinga, minkšta ir tobulo skonio.
Receptą žiūrėkite: