Skaniausiomis idėjomis dalinsis TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir laidos viešnia Dovilė Ramoškaitė.
Soti ir kreminė moliūgų sriuba.
D.Ramoškaitės teigimu, šią sriubą gaminant ilgai sukiotis virtuvėje nereikia, nes didžiausią darbą daro orkaitė, tad puiki idėja pietums ar vakarienei, kai norisi, kad būtų paprastai paruošiama ir labai gardu.
Receptą žiūrėkite:
Užkepti spagečiai su sūriu ir daržovėmis
V.Blauzdavičiaus teigimu, užkepti spagečiai su cukinija, tai ypatingas skonių derinys, kuris tikrai sužavės. Paruošiami ypatingai greitai ir paprastai, tad puikus pasirinkimas greitiems pietums.
Kreminė žiedinių kopūstų sriuba
Soti, sušildanti ir labai kreminė sriuba gaminama iš žiedinių kopūstų.