Dalijamės patarimais, kurie pavers jus virtuvės guru.
Pakepinti ryžiai
Ne retai sunku ryžius išvirti tinkamai, nesulipinus jų, ar nepadarius košės. Taigi, pabandykite juos pakepti su aliejumi ir sviestu. Kai ryžiai nustos būti skaidrūs, sudėkite į puodą ir įpilkite šiek tiek vandens, apsemtumėte ryžius ir virkite 15-20 minučių.
Vištos kepimas
Ne paslaptis, kad vištienos krūtinėlė iškepa greičiau nei kitos vištos dalys, todėl norint, kad višta būtų tolygiai iškepus, pasinaudokite šiuo patarimu: 30 minučių prieš kepimą ant pusė vištos, kurioje yra krūtinėlė uždėkite ledo. Taip pat neužmirškite su popieriniu rankšluosčiu vištą nusausinti, taip ši bus skanesnė.
Ši technologija leidžia išlaikyti mėsos sultingumą. Jums prireiks maistinės plėvelės, didelės keptuvės ir termometro. Užpilkite šiek tiek aliejaus ir bet kokių prieskonių ant mėsos, suvyniokite mėsą į plastikinę plėvelę ir įdėkite į karštą vandenį.
Virimas vidutiniškai užtrunka 2 valandas, tik įsitikinkite, kad temperatūra neviršija 70 ° C. Po to mėsą palikite 15-20 minučių, nuimkite plėvelę ir pakepkite keptuvėje. Tokiu būdu galite ruošti bet kokią mėsą, ši bus ypač sultinga.
Traškūs kepiniai
Sviestas yra skanių kepinių paslaptis. Ir norint pagerinti savo mėgstamų pyragų skonį, reikia laikytis vienos paprastos taisyklės: jei norite traškios plutos, turite naudoti šaldytą sviestą, o jei norite minkštesnės, sviestas turi būti šiltas.
Ledo kubeliai su faršu
Ledas yra geriausias būdas paversti mėsą sultinga ir šviesia.Paimkite 8-10 ledo kubelius ir sutrinkite, tada sudėkite į maltą mėsą. Sumaišę su faršu suformuokite mėsos kukulius ar kotletus ir kepkite keptuvėje.