mėsos marinavimas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „mėsos marinavimas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „mėsos marinavimas“.
Prieš kepdami šašlykus padarykite tai: išeis žymiai skanesni
Daugelis tikrai žino, jog vasara – šašlykų metas. Nors šašlykais galima mėgautis ir kitais metų laikais, tačiau šiltuoju metų sezonu tikrai norisi praleisti daugiau laiko lauke, gamtoje, tad natūraliai ir gamintis maistą norisi lauke.
Tikrai dažnas renkasi įvairų maistą, keptą ant laužo, griliaus ar šašlykinėje. Nors tam tinka tiek žuvis, daržovės, įvairi mėsa, net kepenys, dažniausias pasirinkimas yra kiaulienos šašlykai.
Nekartokite šių klaidų kepant šašlykus: išeis ir neskanūs, ir nesveiki
Įpusėjus grilio sezonui bei vyraujant šiltiems orams dažnas tautietis nepraleidžia progos savaitgalio praleisti gamtoje, pasimėgauti gardžiais, ant žarijų keptais patiekalais. Dėl to svarbu atsižvelgti į tai, kaip gaminti ne tik skaniai, bet ir sveikai.
„Maximos“ funkcinės mitybos partneris, gydytojas dietologas Edvardas Grišinas primena, kad kepant ant žarijų marinuotą mėsą svarbu nepamiršti trijų taisyklių – taip išgausite ne tik skanų, bet ir sveikatai palankų valgį.
Pasinaudoję šiais patarimais tapsite tikru virtuvės guru
Jums nereikia išleisti pinigų specialiesiems prietaisams,viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasinaudoti patyrusių virėjų patarimais, kurie padės jums gerinti maisto ruošimą. Dalijamės patarimais, kurie pavers jus virtuvės guru. Pakepinti ryžiai Ne retai sunku ryžius išvirti tinkamai, nesulipinus jų, ar nepadarius košės. Taigi, pabandykite juos pakepti su aliejumi ir sviestu.