• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ekologiškoms idėjoms persmelkiant gyvenimo būdą sparčiai populiarėja ir atidesnė bei kruopštesnė maisto ruošyba. Vertinamos tos, kurios savo šeimai patiekia ne pirktinius, bet namuose ruoštus produktus. Kad ir įprasta majonezą. Verta pabandyti!

REKLAMA
REKLAMA

Ingridientai:

5 kiaušinių tryniai

100 gr garstyčių

8 gr druskos

30 ml baltojo vyno

600 ml aliejaus

Gaminimas:

Sumaišyti viską, išskyrus aliejų. Aliejų pilti po truputį, plona srovele, viską maišant iš visų jėgų.

Visi ingridientai turi būti kambario temperatūros (mažiau šansų viską sugadinti). Plakti geriau sunkiam apvaliam dubenyje arba jei naudojat lengvą dubenelį, įsodinkit jį į puodą uždeję ant puodo rankšluostį, kad dubenėlis neslidinėtų ir nesisuktų kol plakat.

Majonezas nerekomenduojamas nėščioms moterims ir mažiems vaikams!

Laikyti tinka iki 5 dienų šaldytuve.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų