Tinklaraštininkė Sushmita Sengupta rekomenduoja išbandyti svogūnų lukštų arbatą, kuri gali būti labai naudinga organizmui. Viskas, ką reikia padaryti, tai svogūnų lukštus kelias minutes pavirti vandenyje, nukošti ir gerti kaip arbatą.
Svogūnų lukštuose gausu vitamino A, kuris naudingas regėjimui, vitaminų C ir E, o tai gali pasitarnauti odos būklei. Taip pat juose netrūksta priešuždegiminių ir antioksidacinių savybių, kurios padeda suvaldyti peršalimo ir gripo simptomus, sustiprinti imunitetą, rašoma food.ndtv.com.
Tokia arbata yra mažai kaloringa, todėl puikiai tiks gurkšnoti ir išvengti papildomų kalorijų, jei, pavyzdžiui, būtų vartojami gazuoti gėrimai. Svogūnų lukštų arbata taip pat gali būti naudinga širdžiai ir padėti cholesterolio kiekio reguliavimui kraujyje.