Garsi dainininkė pripažįsta, kad jai maistas turi būti ne tik paprastas, bet ir labai skanus. Todėl ji tiek save, tiek ir šeimos narius mėgsta palepinti ir kaloringesniais patiekalais. Ne veltui socialiniuose tinkluose su sekėjais pasidalintas jos atrastas bulvyčių paruošimo receptas sulaukė žaibiško įvertinimo.
„Šių bulvyčių nepatariu valgyti toms, kurios laikosi dietos ar detokso programų“, – iškart įspėjo N. Bunkė.
Tad kaip N. Bunkė ruošia savo firmines bulvytes?
„Pačias bulves su lupena aš perkertu į 4 dalis. Tada apverdu maždaug 3 minutes ir į tą puodą įdedu gerą šaukštą majonezo. Tada įdedu šiek tiek česnako, šiaip aš iš tikrųjų dedu daug česnako. Tada prieskoniukų kas kokių mėgstate, gali būti ir kmynai, ir žalumynai iš daržo. Ir visa tai sukratau, ir į orkaitę pašaunu. Ta prasme... Tobula“, – savo firminių bulvyčių receptą atskleidė N. Bunkė.
Visą receptą rasite ir vaizdo siužete, esančiame straipsnio viršuje.
Laidą „Virtuvės istorijos“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 10 val. ryto per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA: