Pora savo kulinarinius sugebėjimus demonstruos Kauno širdyje esančio restorano „Miesto sodas“ kulinarinėse dirbtuvėse „Gastro siena“, o kadangi tiek Solveigai, tiek jos mylimajam sveika gyvensena bei mityba yra neatsiejama gyvenimo dalis, laidos vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė paruošė du gardžius receptus iš sveikos lietuviškos vištienos. Solveigos ir Ilonos komanda gamins vištienos tulpytes tempuros tešloje, o Mantas, kartu su vienu geriausiu šefu Lietuvoje Ruslanu Bolgovu, griliuje keps vištienos tulpytes, lakuotas granatų glajumi bei patieks su kuskuso garnyru.
Viena žinomiausių šalies manekenių apie karjerą grožio industrijoje niekada nesvajojo. Pasirodo, Solveiga visai atsitiktinai nutarė išbandyti savo jėgas modelių agentūros atrankoje. Ir būtent tai tapo lemtingu žingsniu, nuvedusiu į garsiausias mados sostines.
„Modelio darbas užėmė labai didelę dalį mano gyvenimo, tai yra nuolatinės kelionės ir gyvenimas svetur. Kaip aš sakau, tavo gyvenimas – neaišku kur. Bet dabar norisi ramybės ir stabilumo“, - atviraus laidoje Solveiga.
Nors gražuolė kasdien sulaukia gausybės dėmesio, tačiau jos širdis jau užkariauta profesionalaus kikboksininko Manto Rimdeikos. Laidoje vyras atskleis – pamatęs Solveigą užkalbinti jis drįso ne iškart, o užkariaujant jos širdį prireikė nemažai pastangų.
„Nemažai teko kovoti, kol pelniau Solveigos dėmesį. Susipažinome viename labdaros renginyje, Solveiga man krito į akį vos tik ją pamačiau, tačiau prisibijojau ir neišdrįsau jos užkalbinti. Vėliau pradėjome bendrauti per socialinę mediją. Esu kovotojas – galiausiai pasiekiau pergalę“, - apie pažintį su ilgakoje gražuole atviraus jos mylimasis.
Nors vienas kitą pamilo prieš mažiau nei metus, pora jau puikiai išlaikė pažinties su tėvais išbandymą. Solveiga neslėps, jog su būsima anyta iškart tapo geromis draugėmis, o jos mama dukters mylimąjį priėmė tarsi sūnų, kurio niekada neturėjo. Visgi gražuolė yra įsitikinusi, jog idealių santykių nebūna ir reikia mokėti priimti kitą žmogų tokį, koks jis yra.
„Mantas yra vyriškas, mielas, švelnus, kovingas, atkaklus. Tiesiog neatsispyriau. Suprantu ir tai, jog santykiuose nebus visą laiką viskas idealu, nes taip nebūna. Arba priimti žmogų, arba ne. Aš priėmiau jį, jis mane ir mums gerai“, - tvirtų santykių išmintimi laidoje dalinsis Solveiga.
Be smagių ir atvirų pokalbių laidoje laukia ir gardūs bei kokybiški patiekalai, kuriuos dar garuojančius įvertinti atvyks laidos herojų bičiulė, vizažistė Ema Jočienė. Kurios vištienos tulpytės – Solveigos, ruoštos tempuros tešloje, ar Manto,griliuje keptos ir lakuotos granatų glajumi – sužavės šio ryto kulinarinio teismo teisėją – sužinosime jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.
Žiūrovų itin pamėgta šeštadieninė kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada sudominti ne tik nuoširdžiais žinomų žmonių pokalbiais, atviromis istorijomis, azartiškomis kovomis, bet ir stebinančiais patiekalais. Kulinarinėje studijoje „Gastro siena“ laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami ne tik kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ griliaus profesionalų. Galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias ne tik išrinka skanesnį patiekalą, bet ir spėja jį gaminusį kulinarą.
„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!