REKLAMA
REKLAMA
Atraskite šį išskirtinį skonių derinį!
JUMS REIKĖS:
- 2 vnt. didelių raudonų paprikų
- 2 vnt. didelių geltonų paprikų
- 150 g kinvos (bolivinės balandos) kruopų
- 200 g pelėsinio VILVI MEMEL BLUE sūrio
- 8 vnt. gerų juodų alyvuogių (pvz. Kalamata)
- 1 skardinės virtų avinžirnių
- Citrinos
- Česnako
- Saujelės petražolių
- Saujelės mėtos
- Druskos
- Pipirų
- Kumino
GAMINIMO EIGA:
- Paprikas perpjauti pusiau, šaukštelio pagalba išimti sėklas iš vidaus. Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių ir pakepti odele žemyn 10min. Galima naudoti ir grilių.
- Kinvą dėti į padruskintą, neverdantį vandenį, o užvirus pavirti 15min.
- Susmulkinti petražoles ir česnaką, įberti druskos, pipirų ir kumino, viską sumaišyti su avinžirniais. Ten įtarkuokite citrinos žievelės.
- Kai išverda kinva, ją sumaišyti su avinžirniais.
- Gauta kinvos ir avinžirnių mase prikimšti paprikas.
- Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kimštas paprikas kepti 20min. (galima naudoti ir grilių).
- Iškepus paskaninti alyvuogėmis ir VILVI Memel Blue sūriu su mėlynaisiais pelėsiais. Užberkite mėtos ir petražolių.
Skanaus!
Gairės:
REKLAMA