• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visada gaminu kietus meduoliukus. Šis kartas buvo kitoks ir pabandžiau užsiimti su minkštais. Na, labai minkšti jie nebuvo. Bet kad būtų trapūs irgi negaliu pasakyt. Tokie per viduriuką.



Naudosim:


kiaušinį

100g sviesto

200g medaus

400g miltų

šaukštelį kepimo miltelių

meduolių prieskonių

porą šaukštų graikinių riešutų

Visada gaminu kietus meduoliukus. Šis kartas buvo kitoks ir pabandžiau užsiimti su minkštais. Na, labai minkšti jie nebuvo. Bet kad būtų trapūs irgi negaliu pasakyt. Tokie per viduriuką.



Naudosim:


kiaušinį

100g sviesto

200g medaus

400g miltų

šaukštelį kepimo miltelių

meduolių prieskonių

porą šaukštų graikinių riešutų

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Glajui:

šokolado plytelės ir šiek tiek sviesto

Gaminsim taip:

miltai persijojami su kepimo milteliais. Sviestą išsukam iki baltumo. Dedam po šaukštą medaus ir įmušam kiaušinį. Išsukam masę su miltais iki vientisos masės, pilam į indą, išteptą aliejumi ir šaunam į 180°C karščio orkaitę. Kepam apie 30min.

Puošiam glajum iš šokolado ir sviesto.

Skanaus!

Gaminta buvo iš: "Tešlos" Žurnalo "Kviečiu prie stalo" priedas.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų