Sriubai reikės:
- 2 l vištienos sultinio
- 0,5 kg šviežių dešrelių
- Kelių bulvių
- Nedidelio brokolio
- Poros saujų špinatų
- Česnako skiltelės
- Puodelio grietinėlės
- Druskos
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustyti nedideliais kubeliais, smulkiai supjaustyti česnaką, susmulkinti brokolį. Iš dešrelių suformuoti nedidelius kukulius – supjaustyti ar atplėšti gabalėlį dešrelės. Į puodą įpilti alyvuogių aliejaus, sudėti kukulius ir juos gerai apkepinti. Į tuos pačius riebalus sudėti česnaką, jį taip pat apkepinti.
Į puodą supilti sultinį, sudėti kukulius ir bulves, viską virti iki kol bulvės pradės mikštėti. Tada į puodą sudėti brokolius, špinatus, supilti grietinėlę ir vėl pavirti.
Daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.
Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.











































































































































































































































































































