Apie tai, kaip neprarasti saiko prie stalo, „Sveikatos DNR“ laidoje kalbėsimės su farmacininke Rūta Trakšele.Taip pat laidoje ji pasidalijo patarimais, kaip išvengti pagirių bei kaip elgtis padauginus maisto arba alkoholio.
Įvardijo, kas kelia pavojų
Pašnekovė sutinka, kad iš tiesų vasarą padidėja noras vartoti alkoholį, daugiau suvalgyti maisto, tačiau itin svarbu neprarasti sveiko proto ir, žinoma, saiko.
Farmacininkė įsitikinusi, kad tam tikras maistas, kepamas ant laužo, gali išprovokuoti net vėžio susidarymą, todėl skatina lietuvius, kurie dar to nežino, susimąstyti, ką derėtų valgyti ir ko verčiau atsisakyti.
Apie tai, kaip elgtis, kad maistas nevirstų nuodu, kviečiame žiūrėti naujausioje „Sveikatos DNR“ laidoje.
Visą tinklalaidę žiūrėkite straipsnio viršuje.
Ypač aktuali tema tv3.lt tinklalaidėje „Sveikatos DNR“. Kviečiame žiūrėti!
Apie ką kalbėjomės:
00:00 temos ir pašnekovės pristatymas
01:30 maistas ant griliaus
04:00 maistas sukeliantis vėžį
05:30 kaip sumažinti skrandžio skausmą
07:00 natūralios priemonės skrandžio skausmams
10:00 kepenų valymas
15:00 pagirių gydymas
17:30 iškrovos diena
20:00 įkandimai ir įgėlimai
22:00 pavojus gamtoje