• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Virtuvės virtuazė Julija Steponavičiūtė-Vosylė laidoje „IKI šefų kovos“ kviečia pradėti dieną saldžiai ir gardžiai – jos bananų blynelių receptas yra ne tik lengvai pagaminamas, bet ir kupinas jaukių skonių. Patiekti su vaisių salotomis ir švelniu kokosų kremo padažu, šie blyneliai taps tikru atradimu tiek pusryčiams, tiek desertui.

Virtuvės virtuazė Julija Steponavičiūtė-Vosylė laidoje „IKI šefų kovos“ kviečia pradėti dieną saldžiai ir gardžiai – jos bananų blynelių receptas yra ne tik lengvai pagaminamas, bet ir kupinas jaukių skonių. Patiekti su vaisių salotomis ir švelniu kokosų kremo padažu, šie blyneliai taps tikru atradimu tiek pusryčiams, tiek desertui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bananų blyneliams reikės:

  • 1 gerai prinokusio ar net pernokusio vidutinio dydžio banano
  • 1 kiaušinio
  • 2-3 š. miltų 
  • 0,5 a.š. cinamono
  • 2 š. alyvuogių aliejaus
  • Žiupsnio druskos
  • 0,5 a.š. kepimo miltelių
  • 1 š. citrinų sulčių

Vaisių salotoms reikės:

REKLAMA
  • 1 geltonojo kivio
  • 1 banano
  • 1 kriaušės
  • Šviežių mėtų
  • 0,5 st. riebaus kokosų kremo
  • klevų sirupo

Gaminimo eiga:

  1. Bananą sutraiškome šakute ir įmaišome kiaušinį. Dedame cinamoną, aliejų, druską, kepimo miltelius nugesintus su citrinos sultimis. Įmaišome miltus. Leisti tešlai 10 min. pastovėti prieš kepimą. Blynus kepti sausoje keptuvėje. 
  2. Vaisius susmulkiname mažais kubeliais, juos sumaišome su keliais lapeliais smulkintų mėtų.
  3. Nedideliame prikaistuvyje pakaitiname kokosų kremą, pagardiname jį šiek tiek klevų sirupu. 
  4. Blynelius lėkštėje patiekiame su šiuo padažu ir vaisių salotomis. Apšlakstome klevų sirupu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų