• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Naujų skonių mėgėjus TV3 televizijos laida „IKI šefų kovos“ siūlo išbandyti garsaus virtuvės šefo Liutauro Čepracko užkandį – krevečių takos. Šis receptas nepaliks abejingų ir puikiai tiks jaukiems vakarams su draugais.

Naujų skonių mėgėjus TV3 televizijos laida „IKI šefų kovos“ siūlo išbandyti garsaus virtuvės šefo Liutauro Čepracko užkandį – krevečių takos. Šis receptas nepaliks abejingų ir puikiai tiks jaukiems vakarams su draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Padažui reikės:

  • 100 g majonezo
  • 20 g Sriracha padažo
  • 20 g kečupo
  • 10 g medaus
  • 2 skiltelių česnako

Krevečių marinatui reikės:

REKLAMA
  • 250 g krevečių uodegų
  • 1 a. š. saldžios paprikos
  • ½ a. š. rūkytos paprikos
  • Žiupsnelio druskos
  • 1 kiaušinio baltymo

Paniruotei reikės:

  • 2 v. š. miltų
  • 2 v. š. kukurūzų krakmolo
  • ½ a. š. kepimo miltelių
  • ½ a. š. druskos

Salotoms reikės:

  • 10 g svogūnų laiškų
  • ½  „Iceberg“ salotos
  • 1 avokado
  • 1 laimo

 

  • 1 pak. mažų tortilijų
  • Aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišyti padažo ingredientus.
  2. Sumaišyti visus krevečių marinato ingredientus, dėti krevetes.
  3. Viską gerai išmaišius marinuoti 30 min.
  4. Sumaišyti paniruotės ingredientus.
  5. Gautame mišinyje apvolioti krevetes ir virti įkaitintame aliejuje 3 min.
  6. Iškepusias krevetes sumaišyti su padažu.
  7. Salotoms „Iceberg“ salotą, avokadą supjaustyti, užtarkuoti laimo žievelę, pašlakstyti laimo sultimis ir viską išmaišyti.
  8. Tortilijų paplotėlius pakaitinti sausoje keptuvėje.
  9. Ant tortilijos dėti salotas, o ant viršaus - krevetes.

Daugiau apie „IKI šefų kovos“ – čia

Laida „IKI šefų kovos“ – šeštadienais 17:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų