Jums reikės:
Rūgpienio, pieno, grietinės, marinuotų burokėlių, agurkų, svogūnų laiškų, daug krapų, druskos.
Pirmiausia reikia paruošti burokėlius. Juos išverdame, nulupame ir supjaustome. Tada pamarinuojame su šviežiomis antaninių (būtinai!) obuolių sultimis.
Paskui tiesiog sumaišome visus ingredientus. Kai kurie žalumynus ir agurkus prieš sumaišant su rūgpieniu sutrina, tačiau Larisa sako, kad tai visai nebūtina.
„Vyro mama taip darydavo, ir agurkėlius su tarka smulkiai sutarkuodavo. Bet man atrodo - o kam? Dantis turi, viskas susimaišys burnoje“, - juokiasi aktorė. Sako anksčiau taip darydavusi, kai gamindavo vyro Jono tėvams, kad būtų lengviau sukramtyti. „Ir agurką nulupdavau, bet dabar tai kam jį lupti, jei jis - tiesiai iš lysvės?“, - sako Larisa.
Serialo "Namai, kur širdis" pristatymas Fotodiena.lt/Fotodiena.lt