Kaip manote, ar galima suderinti gurmanišką virtuvę ir automobilius. Tikrai taip – Paryžiaus Eliziejaus laukuose jau seniausiai veikia restoranas “L'Atelier Renault". Šiomis dienomis jis atsidarė po šešių mėnesių pertraukos, nes vyko kapitalinė rekonstrukcija.
Visiškai atnaujinta „L'Atelier Renault“ didžiuojasi trimis restorano zonomis, nauju meniu bei originalia, aukščiausios kokybės virtuve.
Antrame aukšte yra baras, restoranas ir antresolėje esanti poilsio zona. Didelis stiklinis fasadas leidžia lankytojams matyti unikalų „gražiausio aveniu pasaulyje“ vaizdą. Tiems, kurie skuba, siūlomi gurmaniški priešpiečiai ir nedidelės lengvų bei subalansuotų valgių porcijos. Be viso to, tikri maisto mylėtojai gali paragauti „Fauchon“ ir „Hermé“ parengto konditerijos šefo Arnaud Lahrer kūrinių.
„Kiekvienais metais“, – sako „Renault“ vykdomasis direktorius Carlos Tavares, – „L'Atelier Renault“ sulaukia daugiau negu dviejų milijonų lankytojų, kurie ateina susipažinti su mūsų inovacijoms, pamatyti mūsų koncepcinius automobilius, pasidžiaugti mūsų pergalėmis automobilių sporte ir tiesiog gerai praleisti laiką. Tai „L'Atelier Renault“ suteikia idealią galimybę stiprinti prekės ženklą ir dalytis savo aistra su visuomene.“
„L’Atelier Renault“. Gamintojų nuotr.
„L’Atelier Renault“. Gamintojų nuotr.