Renginio „Sunday BBQ“ virtuvės šefė Ana mokys ant grotelių keptų patiekalų gaminimo principų, o vėliau, žinoma, siūlys visiems pasivaišinti. Meniu – verčiantis iš lovos ir žadinantis apetitą: kalakutienos iešmeliai su rozmarinu ir saldžiais kukurūzais bei vištienos ir jautienos burgeriai su įvairiais padažais ir pagardais. Atsigaivinti – citrinų limonadas. Kaip gi be deserto? Šį kartą tai – sekmadieniniai uogų ledai.
Birželio 1-oji - ir tarptautinė vaikų diena, tad nepamirškite skanių pietų pasikviesti ir savo mažųjų.
ČIOP ČIOP barbekiu – puiki proga pabūti su šeima netradicinėje aplinkoje, linksmai ir skaniai drauge praleisti laiką. Neatidėliokite rezervacijos el. p. [email protected]
BBQ kaina – 100 Lt.
Galerijoje rasite nuotraukas iš prieš dvi savaites toje pačioje vietoje vykusio amerikietiško BBQ kurso, kuriame buvo demonstruojamas mėsos kepimas ir rūkymas, o vėliau, žinoma, skanaujama rezultatu.