barbekiu

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „barbekiu“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „barbekiu“.

Atvykęs Valančiūnas prajuokino Memfį: „Dabar mėgstu džiazą ir barbekiu“

Jonas Valančiūnas jau atvyko į Memfį ir prisistatė naujo klubo sirgaliams bei žiniasklaidai, kurią prajuokino pirmojo savo interviu metu. Lietuvis dar nežaidė pergalingose „Grizzlies“ rungtynėse prieš Naujojo Orleano „Pelicans“ (99:90), bet teigė, kad yra pasirengęs žaisti. „Nebuvau pasirengęs keliauti, susidėjęs daiktų, tad buvo tikrai sunkios dienos. Bet pagaliau aš čia ir esu pasiruošęs treniruotis. Esu pasirengęs žaisti ir nykštys nekelia bėdų“, – patvirtino jis.
2019-02-10

Rekordas, dėl kurio varva seilės: sostinėje iškeptas ilgiausias pasaulyje šašlykas

 Krepšininkų pergalė įkvėpė ir mėsos kepimo rekordams – Vilniuje iškeptas ilgiausias pasaulyje šašlykas. 100 metrų mėsos gardėsiui pagaminti prireikė net 300 kilogramų mėsos. 50 kepėjų sugebėjo suverti net 2000 gabaliukų mėsos. Tokio dydžio gardumynas oficialiai tapo pasaulio rekordininku. „Tai yra sveikas maistas – vištiena. Tai nėra kepta ant riebalų.

Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu

Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pirmąją vasaros dieną sutikti terasoje greta griliaus. Renginio „Sunday BBQ“ virtuvės šefė Ana mokys ant grotelių keptų patiekalų gaminimo principų, o vėliau, žinoma, siūlys visiems pasivaišinti. Meniu – verčiantis iš lovos ir žadinantis apetitą: kalakutienos iešmeliai su rozmarinu ir saldžiais kukurūzais bei vištienos ir jautienos burgeriai su įvairiais padažais ir pagardais.
2014-05-29

Lietuviai savaitgalį čepsės iš malonumo – barbekiu sezonas atidarytas

Marinuotos mėsos, paruoštos kepimui, pardavimai šią savaitę išaugo net trečdaliu. Be to, aktyviau perkamos kepsninės, prieskoniai mėsai ir anglys. Tai reiškia tik viena – barbekiu sezonas Lietuvoje atidarytas. „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Giedrė Bielskytė patikino, kad šylančiam orui ir augančiai paklausai buvo pasiruošta – pirkėjams šiuo metu siūloma įvairesnių kepimui paruoštų mėsos produktų. Ne tik tradicinių šašlykų, bet ir kepsnių, dešrų ir dešrelių.
Lietuva 2014-03-29

Skani vasara: vištiena, jūros gėrybės ir kepsninėje keptos daržovės

Susimaišiusios geografinės zonos (subtropinis klimatas – jau Lietuvoje!) reikalauja išradingumo keičiant mūsų gyvenseną. Negalime gerti tik vandens ar kumelės pieno, nes nesame beduinai. Nemiegame per pietus, nes neturime siestos tradicijų ir nesame ispanai. Nors ir sukaitęs, lietuviškas organizmas prašosi maisto. Tad pasinaudokime Viduržemio jūros regiono virtuvės patarimais karštą vasarą maitintis tuo, kas suteikia energijos ir lengvumo tuo pačiu metu.
2010-08-07
Į viršų