Trešnių desertui reikės: 2 × 180 gr. varškės (9%), 300 ml. jogurto be priedų, 4 v.š. cukraus (kiekvienam pagal skonį), 20 gr. želatinos + 10 v.š. vandens (brinkinimui), trešnių (be kauliukų).
Gaminimas:
Želatiną brinkinau vandenyje 15 min.
Išbrinkintą želatiną pakaitinau kol granulytės visiškai ištirpo. Atvėsinau.
Varškę, jogurtą ir cukrų sublenderinau iki vientisos masės.
Į varškės kremą supyliau atvėsintą želatiną, išmaišiau ir sudėjau trešnes ( aš jas pjausčiau pusiau ).
Į formą patiesiau maistinę plėvelę, supyliau paruoštą masę ir padėjau stingti į šaldytuvą.
Desertą ragavome jau poros valandų.
Šaltinis: „Gamink su Audrone"
![Snikerinis pyragas (Nuotr. Ritos receptai) 4](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=cr&s=800x600&m=4&f=/Uploads/UGallery/photos/e8/85/03/84/e8850384a9ce0b6c7c56e96b6b3746d5.jpg)