• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį ar savaitgalį norite nustebinti savo šeimą ir artimuosius? Išbandykite šį vasarišką desertą, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

4

Penktadienį ar savaitgalį norite nustebinti savo šeimą ir artimuosius? Išbandykite šį vasarišką desertą, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

REKLAMA

Trešnių desertui reikės: 2 × 180 gr. varškės (9%), 300 ml. jogurto be priedų, 4 v.š. cukraus (kiekvienam pagal skonį), 20 gr. želatinos + 10 v.š. vandens (brinkinimui), trešnių (be kauliukų).

Gaminimas:

Želatiną brinkinau vandenyje 15 min.

Išbrinkintą želatiną pakaitinau kol granulytės visiškai ištirpo. Atvėsinau.

Varškę, jogurtą ir cukrų sublenderinau iki vientisos masės.

Į varškės kremą supyliau atvėsintą želatiną, išmaišiau ir sudėjau trešnes ( aš jas pjausčiau pusiau ).

Į formą patiesiau maistinę plėvelę, supyliau paruoštą masę ir padėjau stingti į šaldytuvą.

Desertą ragavome jau poros valandų.

Šaltinis: „Gamink su Audrone"

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų