• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Blynus mėgsta ir maži, ir dideli, tačiau kartais būna dienų lyg tyčia, kai virtuvėje ištinka nelaimė ir jų nepavyksta iškepti tokių, kokių tikimės. Kartais blynai prilimpa prie keptuvės arba jiems trūksta purumo.

Blynus mėgsta ir maži, ir dideli, tačiau kartais būna dienų lyg tyčia, kai virtuvėje ištinka nelaimė ir jų nepavyksta iškepti tokių, kokių tikimės. Kartais blynai prilimpa prie keptuvės arba jiems trūksta purumo.

REKLAMA

Tinklaraštininkė Kat Springer sako, kad blynai – jos šeimos kiekvieno sekmadienio tradicija, o kartais jų aromatas džiugina ir net kelis kartus per savaitę. Jei anksčiau kepant blynus tiesiogine to žodžio prasme buvo ir prisvilimų, dabar, atradus slaptą ingredientą, tobuli blynai jai pavyksta kiekvieną kartą.

„Aš tai vadinu slaptuoju ingredientu, apie kurį man papasakojo vyro mama. Pasirodo, kad jei į blynų tešlą įdėsi šaukštą ar du krakmolo, jie niekada neprisivils, iškeps itin purūs, idealios formos.

Iš pradžių į tai žiūrėjau kreivokai, bet išbandžiusi, negaliu sustoti ir kiekvieną kartą įdedu po šaukštą krakmolo. Blynai atrodo taip gardžiai, kad jų praktiškai iškart nebelieka ant stalo“, – juokiasi blynų kepimo triuku besidalijanti Kat.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų