Tinklaraštininkė Kat Springer sako, kad blynai – jos šeimos kiekvieno sekmadienio tradicija, o kartais jų aromatas džiugina ir net kelis kartus per savaitę. Jei anksčiau kepant blynus tiesiogine to žodžio prasme buvo ir prisvilimų, dabar, atradus slaptą ingredientą, tobuli blynai jai pavyksta kiekvieną kartą.
„Aš tai vadinu slaptuoju ingredientu, apie kurį man papasakojo vyro mama. Pasirodo, kad jei į blynų tešlą įdėsi šaukštą ar du krakmolo, jie niekada neprisivils, iškeps itin purūs, idealios formos.
Iš pradžių į tai žiūrėjau kreivokai, bet išbandžiusi, negaliu sustoti ir kiekvieną kartą įdedu po šaukštą krakmolo. Blynai atrodo taip gardžiai, kad jų praktiškai iškart nebelieka ant stalo“, – juokiasi blynų kepimo triuku besidalijanti Kat.