Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Gerose keptuvese nesvyla.o krakmolo daug valgyti nesveika .
Pabandykit tada komentuokit
Krakmolo reikia dėti ir į pyragų tešlą,ne tik į blynų,tikrai įgauna kitokią,puresnę konsistenciją.
Kiekvienai šeimininkei vis kitaip.Šiandien bandžiau kepti blynus tešlą papildžius krakmolu.Karšti normalūs, tik pravėso- pasidarė kaip guminiai
Daugiau krakmolą paliksiu cepelinams ir kisieliui.
Daugiau krakmolą paliksiu cepelinams ir kisieliui.
Sviesto reikia įdėti.
O aš dedu molio du šaukštus. Nesvyla, gaunasi iš karto išdegti kaip plytos
Būtinai išbandysiu
Samagono porą šaukštų
I lietinius pilu aliejaus, nereikia keptuves tepti riebalais. Del krakmolo abejuju, kazin ar nekietina blynu?
@Regina
30 metų taip kepam blynus.
Kai kepu lietinius, i tesla pilu aliejaus. Niekada nereikia tepti keptuves riebalais. Del krakmolo kazkaip abejoju, kazin ar nekietina blynu?
REKLAMA
REKLAMA
Į blynų tešlą įdėkite šio ingrediento: niekada nebeprisvils