• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Jei savaitgalį ketinate traukti kepsnines ir lauke mėgautis grilio patiekalais – išbandykite itin gurmaniškus, aukščiausios kokybės ir kepti jau paruoštus vištienos patiekalus. Vilniaus paukštyno asortimente galite atrasti nuo skirtingai gardintų šašlykų ar kepamųjų dešrelių iki išskirtinių skonių „Premium“ linijos produktų.

Jei savaitgalį ketinate traukti kepsnines ir lauke mėgautis grilio patiekalais – išbandykite itin gurmaniškus, aukščiausios kokybės ir kepti jau paruoštus vištienos patiekalus. Vilniaus paukštyno asortimente galite atrasti nuo skirtingai gardintų šašlykų ar kepamųjų dešrelių iki išskirtinių skonių „Premium“ linijos produktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip sako Vilniaus paukštyno naujų produktų kūrimo technologas Raimondas Čironis, norint mėgautis puikaus skonio vištienos patiekalais, reikia pradėti nuo kokybiškos mėsos pasirinkimo.

REKLAMA

„Ieškantys išskirtinės kokybės neretai renkasi Vilniaus paukštyno „Premium“ linijos produktus. Juos gaminame iš vištienos, užaugintos be antibiotikų, o šios linijos asortimentas – itin platus – siūlome daugiau nei dešimt skirtingų produktų. Stengiamės, kad savo mėgstamiausią skonį atrasti galėtų kiekvienas, todėl kruopščiai kuriame skirtingų marinatų receptus ir unikalius prieskonių derinius“, – sako Vilniaus paukštyno ekspertas.Beje, Vilniaus paukštynas pasirūpino ne tik išskirtine kokybe bei skoniais, bet ir patogumu.

REKLAMA
REKLAMA

„Vilniaus paukštyno „Premium“ linijos produktai yra tinkami iš karto kepti orkaitėje, keptuvėje ar kepsninėje – pasirinkus juos, nereikės gaišti brangaus vasaros laiko marinavimui, o kepimui prireiks iki 20 – 30 minučių. Be to, šios linijos produktai supakuoti patogiose kepimui skirtose pakuotėse, kuriose kepant vištieną, ši visada išliks sultinga. Tereikia nuimti popierinę pakuotę ir indelį jau galima dėti į orkaitę“, – sako R. Čironis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netikėti marinatų deriniai: nuo sūrios karamelės iki aštrių agrastų

Vilniaus paukštyno ekspertas pažymi, kad vištiena yra itin universali mėsa, su kuria dera skirtingi prieskoniai.

„Esame kruopštūs eksperimentuotojai – nevengiame netikėtų derinių, kuriuos ilgai testuojame, kad atrastume išskirtinius skonius, kuriais palepintume net išrankiausius gurmanus. Savo marinatuose naudojame įvairias kvapnias žoleles, uogas, juodąjį česnaką, net sūriąją karamelę bei daug kitų išskirtinių ingredientų“, – pasakoja R. Čironis.

REKLAMA

Jis atskleidžia, kad vieni populiariausių Vilniaus paukštyno „Premium“ linijos produktų yra viščiukų sparnelių peteliai bruknių marinate.

„Šios uogos suteikia unikalią saldumo ir gaivaus rūgštumo pusiausvyrą. Be to, jose yra natūralių rūgščių, kurių dėka vištiena būna itin sultinga ir minkšta“, – sako Vilniaus paukštyno maisto ekspertas.

REKLAMA

R. Čironis priduria, kad ne ką mažiau populiarus Vilniaus paukštyno „Premium“ produktas yra viščiukų sparnelių vidurinės dalys su sūrios karamelės marinatu. Tiesa, jis perspėja, kad jei pasirinksite gaminti viščiukų sparnelių vidurines dalis sūrio karamelės marinate, šeimos nariai gali lengvai apsigauti, jog kepate saldų desertą, nes bekepant pasklista nuostabus kramelės aromatas, kuris maloniai dirgina uoslės receptorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tačiau saldumas su vištiena itin tinka. Marinate esantis cukrus kepimo metu karamelizuoja mėsą ir ją padengia aromatinga plutele, kuri patiekalui suteikia išskirtinai sodrų skonį“, – pasakoja Vilniaus paukštyno technologas.

Mėgstantiems aitresnius potyrius R. Čironis siūlo išbandyti Vilniaus paukštyno „Premium“ Naujieną viščiukų sparnelių vidurines dalis su aštriu agrastų marinatu.

REKLAMA

„Šis produktas yra viena iš šio sezono naujienų, kuria itin didžiuojamės. Saldžiarūgščių uogų ir aštrumo derinys maloniai paveikia visus skonio receptorius“, – teigia R. Čironis.

Vilniaus paukštyno „Premium“ asortimente – ir marinuoti viščiukai bei jų puselės, įvairiai gardinti marinuoti peteliai, šlaunelės, sparneliai ir filė kepsniai. „Siūlome ne tik skirtingus skonius, bet ir skirtingas vištienos dalis. Kai kurie mėgsta mėsą su kauliuku, kai kurie renkasi vien filė. Neabejotinai savąjį mėgstamiausią patiekalą ras bene kiekvienas“, – pasakoja Vilniaus paukštyno technologas.

REKLAMA

Vilniaus paukštyno „Premium“ produktų galite rasti visų didžiųjų prekybos tinklų parduotuvių lentynose. Beje, visą birželį šiems produktams taikomos ypatingos nuolaidos ir patrauklūs pasiūlymai.

Nuo šašlykų iki iešmelių, dešrelių bei užkandžių

Vilniaus paukštyno asortimentas neapsiriboja minėtais marinuotais „Premium“ gaminiais. Grilio gerbėjai  gali rinktis ir iš plataus „Fiesta“ bei „Heat & Eat“ produktų asortimento.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jau ne vienerius metus vienas populiariausių produktų – Vilniaus paukštyno „Fiesta“  vištienos šlaunelių mėsos šašlykas su pipiriniu marinatu. Taip pat pastebime, kad mėgstami ir šašlykai su sakartvelišku bei švelniu marinatais. Mūsų siūlomame asortimente grilio mėgėjai gali rasti bei vištienos filė šašlykus, pagardintus laiškinių česnakų ir alyvuogių marinatu“, – dalijasi maisto technologas.

REKLAMA

R. Čironis sako, kad itin patogūs kepti yra ir Vilniaus paukštyno „Fiesta“ produktų linijos vištienos iešmeliai.

„Juos galima rinktis su graikišku arba prancūzišku marinatu. O tradicinių skonių mėgėjams siūlome vištienos sparnelius arba blauzdeles su česnakiniu marinatu ir kmynais“, – sako Vilniaus paukštyno ekspertas.

REKLAMA

Mėgstantys dešreles gali rinktis net iš penkių skonių Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ linijos kepamųjų dešrelių. Asortimentą sudaro „Metų gaminio 2022“ aukso medaliu apdovanotos „Klasikinės“, „Barbeque“, gardintos džiovintais pomidorais ir bazilikais, taip pat mocarela arba džiovintomis žolelėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Svarbu tai, kad šios dešrelės yra pagamintos iš aukščiausios rūšies vištienos, užaugintos be antibiotikų, o jų sudėtyje nėra nitritinės druskos. Tik tokios yra tinkamos ir saugios kepti“, –  sako R. Čironis.

Vilniaus paukštynas pasirūpino ne tik pagrindiniais grilio patiekalais, bet ir užkandžiais.

„Laukdami, kol iškeps karštieji patiekalai, galite mėgautis karštai rūkytais vištienos sparneliais iš Vilniaus paukštyno „Fiesta snacks“ linijos. Šie užkandžiai yra gardinti laukiniu česnaku, sūria karamele, aštriu „Buffalo“ marinatu arba žolelėmis“, – pasakoja R. Čironis.

Vilniaus paukštyno griliui skirtus produktus bei užkandžius galite rasti didžiausių šalies prekybos tinklų parduotuvėse ir kitose prekybos vietose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų